Εμπιστοσύνη | Οι Πελάτες Μας και Εμείς | Μαρία Τσιλιάκου

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω,

LLM Εμπορικού Δικαίου, Διαιτήτρια ΕΒΕΑ,

PHD, MA Εγκληματολογίας

info@tsiliakou.gr

+30 210 72 11 939, +30 210 72 11 914 – 915

Το Γραφείο Μας | Αξιόπιστες Νομικές Υπηρεσίες

Το Γραφείο Μας αποτελείται από εξειδικευμένη ομάδα Δικηγόρων, η οποία παρέχει

Νομικές και Συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε θέματα Εταιρικού &

Εμπορικού Δικαίου, Αστικού, Διοικητικού και Ποινικού Δικαίου σε ιδιώτες και εταιρείες,

καθώς και καθημερινή καθοδήγηση σε θέματα εταιρικής διαχείρισης.

Την ομάδα του δικηγορικού γραφείου μας απαρτίζουν Δικηγόροι σε όλους τους βαθμούς

δικαιοδοσίας με εξειδικευμένες σπουδές και μεγάλη νομική εμπειρία.

Για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, διαθέτουμε ένα πλήρες δίκτυο

συνεργατών που συνδράμουν με τον καλύτερο τρόπο στην άψογη και αποτελεσματική

διαχείριση των υποθέσεών μας. Συνεργαζόμαστε επίσης μ’ ένα ευρύ φάσμα επιστημόνων

και ειδικοτήτων, όπως φορολογικούς συμβούλους, λογιστές, συμβολαιογράφους,

μηχανικούς, ψυχολόγους, καθώς και με αξιόπιστους και έμπιστους συνεργάτες ανά τον

κόσμο.

 

  • Εμπορικό Δίκαιο / Εταιρική διακυβέρνηση
  • Διοικητικό Δίκαιο
  • Πτωχευτικό δίκαιο ιδιωτών και εταιρειών)
  • Αστικό Δίκαιο
  • Ποινικό Δίκαιο
  • Δίκαιο Καταναλωτή και Ηλεκτρονικές Συμβάσεις
pelates

 

Εξατομικευμένες Νομικές Υπηρεσίες

Γιατί να εμπιστευτείτε ένα boutique νομικό γραφείο στην Ελλάδα; Διαβάστε όλους του λόγους που κάνουν ένα boutique γραφείο μία αξιόπιστη επιλογή για την επίλυση των νομικών υποθέσεών σας.

Κάθε νομική υπόθεση ιδιώτη ή εταιρείας είναι μοναδική, διαφοροποιούμενη από κάθε άλλη παρόμοια ανάλογα με τις ειδικές προϋποθέσεις που την περιβάλλουν και ως τέτοια την αναλαμβάνουμε.

Παρέχουμε συνεργασίες εμπιστοσύνης και ασφάλειας, όπως εμείς θέλουμε να έχουμε από τους συνεργάτες μας.

Προτεραιότητα μας είναι να παρέχουμε με επαγγελματισμό την ταχύτερη και πλέον καταρτισμένη προσέγγιση στις ανάγκες σας, σε καθημερινή βάση.

Η σχέση “κόστους /παροχής υπηρεσίας” είναι ένα κομμάτι που προσπαθήσαμε πολύ να το φέρουμε στην πραγματικότητα της εποχής, προκειμένου η συμβουλευτική αρωγή κι η δικαστική προστασία να μην είναι αδύνατη για εσάς.

Παρέχοντας σταθερές συνεργασίες και δίκτυο συνεργατών καθώς και πολλή προσωπική εργασία και διάθεση έχουμε καταφέρει να μπορούμε να σας παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες στο καλύτερο δυνατό κόστος εστιάζοντας στην προσωπική επαφή και στην εξυπηρέτηση πελατών και επαφών, χωρίς περιττές κινήσεις και χρεώσεις, χωρίς τα μονωτικά στρώματα των ενδιάμεσων δικηγόρων μεταξύ του πελάτη και του δικηγόρου, και χωρίς τις συνακόλουθες υπέρογκες τιμές χρέωσης.

Εσείς θα ξέρετε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας οποτεδήποτε και με κάθε πρόσφορο μέσο προκειμένου να σας κατευθύνουμε σε κάθε σας βήμα.

 

Προσαρμοσμένες Υπηρεσίες στις Ανάγκες σας

Το γραφείο μας παρέχει υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες σας με στόχο την πληρέστερη, ταχύτερη εξυπηρέτηση και την επίλυση των προβλημάτων με βάση τις προσωπικές και ειδικότερες απαιτήσεις σας αλλά και για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τις δυνατές λύσεις που υπάρχουν ώστε να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

 

Προσωπική επαφή σας με τους εξειδικευμένους ανά υπόθεση συνεργάτες δικηγόρους του γραφείου μας 

Όλοι οι πελάτες μας έχετε άμεση επικοινωνία και προσωπική επαφή με τους εξειδικευμένους δικηγόρους του γραφείου μας και όχι μόνον με τους εκπαιδευόμενους ή νέους δικηγόρους – συνεργάτες.

Αποτελεί απόλυτη αρχή του γραφείου μας οι πελάτες να μπορείτε να επικοινωνείτε με τα στελέχη μας ακόμη και μέσω των προσωπικών κινητών τηλεφώνων, τα οποία έχετε στην διάθεσή σας από την αρχή της συνεργασίας μας.

 

Εναλλακτικές και Σύγχρονες Μορφές Επικοινωνίας με τους πελάτες μέσω τηλεδιασκέψεων

Δεδομένου ότι η νέες τεχνολογίες έχουν αναπτύξει εύκολους και οικονομικούς τρόπους επικοινωνίας από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, το γραφείο μας παρέχει τη δυνατότητα της άμεσης και προσιτής επικοινωνίας μας μαζί σας μας μέσω τηλεδιασκέψεων. Με τον τρόπο αυτό ακόμη και εάν δεν είναι εφικτή η πραγματοποίηση συναντήσεως στα γραφεία μας εμείς μπορούμε να είμαστε δίπλα σας.

 

Το ενδιαφέρον του γραφείου μας για τους πελάτες μας δεν σταματά

Το ενδιαφέρον του γραφείου μας για εσάς δεν σταματά με την τυπική νομική διεκπεραίωση των υποθέσεών σας. Είμαστε πάντα εδώ για όποιο τυχόν ερώτημα ανακύψει για την υπόθεσή σας οποτεδήποτε.

 

Καθοδήγηση των νομικών σας θεμάτων

Κατανοώντας πόσο σημαντικής είναι η καθημερινή καθοδήγηση στα νομικά σας θέματα, τόσο σε επίπεδο διαπραγματεύσεων όσο και καθημερινής διαχείρισης, προσπαθούμε να μοιραστούμε αυτό το βάρος μαζί σας και σας παρέχουμε καθημερινή στήριξη προκειμένου να ανταπεξέλθετε.

 

Παροχή υπηρεσιών εντός και εκτός Αθηνών και Ελλάδος

Η παρουσία του γραφείο μας μπορεί να καλύψει νομικά υπηρεσίες σε όλη την χώρα αλλά και εκτός Ελλάδος ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας.

 

Πλήρες δίκτυο επιστημονικών συνεργατών

Διαθέτουμε ένα πλήρες και άρτια καταρτισμένο δίκτυο επιστημόνων σε όλη την χώρα καθώς επίσης και σε εκτός Ελλάδος, προκειμένου να μπορούμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες όταν χρειαστεί. Οι συνεργάτες μας είναι επιστήμονες λογιστές, φοροτεχνικοί, μηχανικοί, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, ψυχίατροι κ.α

 

Αγγλόφωνο γραφείο

Η εκπαίδευση των δικηγόρων μας σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια της Αγγλίας, μας δίνει την δυνατότητα της άριστης εξυπηρέτησης των πελατών μας και την σύνταξη νομικών κειμένων που απαιτούνται στην αγγλική γλώσσα.

 

Αγορά Ολοκληρωμένων Πακέτων Υπηρεσιών

Καινοτομία του γραφείου μας αποτελεί η δυνατότητα αγοράς ολοκληρωμένων πακέτων υπηρεσιών, τα οποία δημιουργούνται για τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας και για συγκεκριμένη χρονική περίοδο που εκείνος επιλέγει εξοικονομώντας έτσι χρήμα και χρόνο.

 

Δυνατότητα αποκλειστικής παροχής νομικών υπηρεσιών στην έδρα της εταιρείας

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των εταιρειών πελατών μας το γραφείο μας παρέχει τη δυνατότητα επιλογής των συναντήσεων στην έδρα και στους χώρους της εταιρείας για την παροχή των νομικών μας υπηρεσιών οποτεδήποτε αυτές απαιτούνται.

 

24ωρη επικοινωνία

Άμεση και 24ωρη επικοινωνία μαζί μας όλες τις ημέρες της εβδομάδος για την επίλυση επειγόντων και σοβαρών νομικών θεμάτων.

 

Εμπιστοσύνη: O βασικός πυλώνας του γραφείο μας

Βασικός πυλώνας του γραφείου μας είναι η δημιουργία αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ισχυρής επαγγελματικής σχέσης και συνεργασίας σε βάθος χρόνου.

 

 

Επιστροφή στην σελίδα ” Δικηγόροι Αθήνα “.